Oho, venyi tuo tauko täältä paaaaljon pidemmäksi mitä alkuun itsekseni ajattelin. Tarkoitus oli kesän ajan keskittyä ihan vain perheeseen ja parisuhteeseen. No tuli sitä perheeseen keskityttyä, mutta se parisuhde on mitä on.

Mitäs tässä syksyllä on sitten tapahtunut? Eipä oikeastaan yhtään mitään, vaikka vähän kaikkea pientä on ollutkin. Isäntä on entistä enemmän poissa, mikä ei ole yhtään huonompi asia. Ei mutta kävinhän minä muutaman tatuoinnin ottamassa ja niistä olen ylpeä. Vaikka tämä tatuointi episodi teki ison raon isännän ja minun väliin, koska hän ei saanut tatskaa. Ihmetteli mistä minulla rahaaa niihin ja millasia otin kun ei saanut sanoa niihin mielipidettään. Toiseksi äitee katkaisi välit minuun, kun en totellut häntä (nii ja edelleen olen inan vähän vajaa nelikymppinen).

Nuo ylläolevat välikohtaukset herätti minua, aloin vihdoin ymmärtää miksi minulle on niin järkyttävän tärkeää mitä muut ajattelee siitä mitä teen tai miltä näytän. MInulla on aina ollut joku joka vedellyt naruja minun puolesta ja joita minulla on ollut tarve miellyttää. Sattumalta silloin osui silmään myös tämä juttu iltasanomista https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005431990.html 

Viime viikolla isäntä alkoi kehuskella kuinka upeita naisia siellä ja siellä on, kuin yrittäen saada minut kateelliseksi hänen menoistaan ja hänen miehisyydestään samalla tuntien itseni huonoksi. Toisin kävi, ei minua enään kiinnosta tuollainen ihminen joka ihan tarkoituksella yrittää saada oman puolisonsa itsetunnon lytättyä. Vihdoin sain isännän sanomaan ääneen ettei hän enään ole kiinnostunut minusta tai edes halua minua. Tämä helpottaa minua kun en enään edes odota häneltä mitään, ei tarvitse pähkäillä jos kuitenkin...

Aurinko pilkottaa mukavasti pilven raosta, kuin muistuttaen että elämässä on paljon hyvää ja joita minäkin olen ansainnut.

Iloista itsenäisyyspäivän viikkoa♥